Evangelische kerk Lokeren

Welkom bij de Evangelische Kerk 'De Brug' Lokeren.

We vinden het fijn u hier te mogen ontmoeten en u te laten kennismaken met onze kerk.

Erediensten

Je bent elke zondag welkom in onze eredienst. De deuren openen om 9.30u en we starten om 10u.

We zingen samen om God te aanbidden, we luisteren naar een preek en leren zo uit de Bijbel hoe God het leven bedoelt en hoe we dit ook vandaag in de praktijk kunnen brengen. Als gemeente willen we ook zorg dragen voor elkaar en nieuwkomers in alle vrijblijvendheid van harte welkom heten.

We houden ons aan de wettelijke coronavoorschriften: dit houdt onder andere in dat het dragen van een mondmasker verplicht is tijdens de hele dienst, de handen ontsmet moeten worden bij het binnen- en buitengaan, er worden geen handen gegeven om elkaar te begroeten, we zoveel als mogelijk afstand houden, de luchtkwaliteit wordt gemeten, ...

De kinderen hebben een apart programma, ook voor baby's en peuters is er opvang voorzien. Onze jongerenwerking gaat in september weer van start.

We hopen jou op zondag eens te mogen ontmoeten in onze eredienst zodat je Gods liefde voor jou kan ervaren!

De preken van de afgelopen periode kan beluisteren bij de rubriek Audio

Wie zijn we?

Als evangelische christenen in Lokeren willen wij graag een open en liefdevolle geloofsgemeenschap vormen. Wij willen onze kerk een plek laten zijn waar mensen zich thuis voelen, waar men naar elkaar omziet. Een kerk waar mensen God kunnen ontdekken en ontmoeten en waar we leren te leven zoals God het bedoeld heeft.

Alpha Vlaanderen
Alpha Vlaanderen

Alpha Lokeren - voorlopig zijn alle geplande avonden uitgesteld.

Zodra mogelijk communiceren we de nieuwe data. Bedankt voor uw begrip.